Genç İzmitliler durmak bilmiyor

25 Kasım 2017 12:55
Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor

Genç İzmitliler Platformu bu hafta içini dolu dolu geçirdi. Samet Şengöz ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdür olarak atanan Alper Yalınalp’e ziyaret yaptı. Ziyarette STK’ların önemi konuşuldu. Genç İzmitlilerin bir sonraki durağı ise Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı seçilen Semih Furkan Koç oldu. Genç İzmitliler, Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Toplantıda ise ilerleyen süreçte birlikte hareket etme ve istişarede bulunma kararı alındı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ UNUTULMADI

Genç İzmitliler, öğretmenler günü de unutmadı. Platformun kurucu üyeleri Serkan Uslu ve Pınar Yıldız’ın öğretmenler gününü kutlayan platform üyeleri, daha sonra Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve Eğitim İş Şube Başkanı Emine Çalık’ı ziyaret etti. Genç İzmitliler son olarak ise Filmadamların kurucusu İlker Keleş’i ve ekibini ağırlayarak sosyal sorumluluk projeleri hakkında konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X