Gökçe: Esnafla rekabete girmeyeceğiz

25 Mart 2019 11:38
Denizciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, “Yapacağımız yatırımlarda da esnafımızla hiçbir şekilde rekabete girmeyeceğiz” dedi

Millet İttifakı CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, esnaf ziyaretlerini Denizciler Caddesi ile sürdürdü. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek projelerini anlatan Gökçe’ye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Ekonomik sıkıntılar sebebiyle esnafın zor günler geçirdiğini ve müşteriye yansıyan fiyatların esnafı da rahatsız ettiğini söyleyen Gökçe, “Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek, evlerine mutlu gidebilmelerini istiyoruz. Özellikle Derince esnafı, ülkede yaşanan sorunların dışında da sorunlarla karşı karşıya. Ulaşım ve ilçedeki yatırım eksikliği sebebiyle işler olumsuz olarak etkileniyor” dedi.

“ESNAF PROFİLİ DERİNCE’DEN OLACAK”

Gökçe, esnafın yaşadığı sorunların temel nedenini saptayarak projeler ürettiklerini söyledi, “Derince’de ulaşımın yönü esnafın tamam aleyhine bir şekilde ayarlanmış. Akşam işten gelen insanlar Denizciler Caddesi’nde alışverişini yaparak evine gidecek şekilde bir çözümümüz olacak. Ayrıca bizim yapacağımız yatırımlarda da kesinlikle esnaf ile rekabete girilmeyecek. 44 Evler mevkiinde yapacağımız Mısır Çarşısı’nda da esnaf profili kesinlikle Derince’den olacak. Her şey esnafımızın ve hemşerilerimizin yararına olacak. Biz ekonomik hayatı hareketlendirmek, esnafımızın kazanmasını sağlamak ve Derince’nin yüzünü güldürmek istiyoruz. 5 yıl içerisinde Denizciler Caddesi hareketli bir hale gelmiş olacak” diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X