Gölcük'te sözleşme imzalandı

31 Mayıs 2018 17:21
Gölcük Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen ve 2 yıl geçerli sayılacak toplu iş sözleşmesi imzalandı. Mevcut yevmiye ve sosyal haklara birinci yıl için %13 oranında, ikinci yıl için enflasyon artı bir puan oranında zam yapıldı

Gölcük Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sona erdi. Gölcük Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen ve 128 belediye çalışanını ilgilendiren sözleşmenin bugünkü oturumunda anlaşma sağlandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de iştirak ettiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Karademir de hazır bulundu.

YEVMİYE VE SOSYAL HAKLAR

İşveren temsilcisi olarak YERELSEN’i Genel Sekreter Av. Mümtaz Uzun ve sendika uzmanı Yahya Bilgin temsil etti. Hizmet İş Sendikası’ndan ise Şube Başkanı İdris Ersoy ve işyeri temsilcileri katıldı. 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren 2 yıl geçerli sayılacak toplu iş sözleşmesi imzalandı. Mevcut yevmiye ve sosyal haklara birinci yıl için %13 oranında, ikinci yıl için enasyon artı bir puan oranında zam yapıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X