Gönül’den gülümseten paylaşım

26 Mart 2019 20:52
Seçime sayılı günler kala başkan adaylarının çalışmaları sürerken, yoğun siyasi gündemi Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, sosyal medya paylaşımıyla yumuşattı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediyesi Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, seçimlerden dolayı yoğun geçen siyasi havayı, sosyal medyada yumuşattı. Hakkındaki birçok soruyu sosyal medya kanalında cevaplayan başkan adayı Gönül’e çekim sırasında, askerdeki oğlu Buğra’nın duygu dolu mesajı dinletildi.

HAKKINDAKİ SORULARI YANITLADI

Yeşil siyah şeklindeki tezahürat ile başlayan video, “İzmit Çocuğuyuz… Kesiyoruz bu işleri” adı altında Başkan Adayı Gönül’ün sosyal medya kanalında yayınlandı. Gönül, video paylaşımında kültürden, sanata, spordan, bilgisayar oyununa ve en sevdiği şarkıya kadar hakkındaki birçok soruyu içtenlikle yanıtladı.

“BEN İZMİT’E GÖNÜLDEN BAĞLIYIM”

Çekim sırasında başkan adayı Gönül’e, askerdeki oğlu Buğra’nın duygu dolu mesajı da dinletildi. Son olarak İzmitlilere mesaj ileten başkan adayı Gönül, “İzmit’i çok seviyorum. İzmit benim çocukluğum, gençliği, sevdam. İnsan sevdiğinin ya da çocuğunun yüzüne baktığında onun kaşından gözünden bir hareketinden ne beklediğini neye ihtiyacı olduğunu bilir, anlar. Ben de İzmit’e baktığımda ne ihtiyacı olduğunu ne beklediğini anlıyorum. Ben İzmit’e gönülden bağlıyım” ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X