Gören bir daha baktı... İzmit'te bir ilginç kutlama

19 Mayıs 2020 23:14
İzmit Çınarlı’da bulunan bir kişinin ilginç kutlaması ise görenleri şaşırttı. Yolun ortasına yatan ve üzerine Türk bayrağı örten bir kişinin hangi mesajı vermek istediği anlaşılamadı

Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşlar saat 19.19’da evlerinin balkonlarına çıkarak hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu. Ancak İzmit Çınarlı’da bulunan bir kişinin ilginç kutlaması ise görenleri şaşırttı. Yolun ortasına yatan ve üzerine Türk bayrağı örten bir kişinin hangi mesajı vermek istediği anlaşılmadı. Kısa süreli şaşkınlığın ardından bölgede yaşayan vatandaşlar telefonlarını alarak ilginç kutlamayı görüntüledi.

ŞAHSA ALKOL TESTİ

Bir süre yolun ortasında üzerinde Türk Bayrağı örtülü bir şekilde yatan şahıs yoldan geçen araçlara da tepki vermedi. Ardından şikayet üzerine bölgeye polis ekipleri geldi. Yolda Türk bayrağıyla yatan vatandaşı gören polisler uyarıda bulundu. Yolda yatan şahsa alkol testi yapıldı ancak alkollü olmadığı anlaşıldı. Son olarak yerden kaldırılan şahsa sokağa çıkma yasağında dışarıda olması dolayısıyla para cezası kesilerek evine gönderildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X