Gülaçtı’ya akın ettiler!

28 Nisan 2017 17:47
Kentimizin en önemli kuyumcularından bir tanesi olan Gülaçtı Kuyumculuk gerçekleştirdiği “Sıradışı Mücevher Günleri” etkinliği ile ilk gün yüzlerce kişiyi ağırlayarak izdihama neden oldu

Kentimizin gerek ürün kalitesiyle, gerekse de müşteri yaklaşımlarıyla en önemli kuyumcularından bir tanesi olan Gülaçtı Kuyumculuk, gerçekleştirdiği Sıradışı Mücevher Günleri etkinliği ile muhteşem bir başlangıç gününe imza attı. 41 Burda AVM’de bulunan Still By Gülaçtı mağazasında ilk gününü tamamlayarak şimdiden yüzlerce kişinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HAFTA SONU DEVAM EDECEK

Dünyaca ünlü Roberto Bravo markasının muhteşem ürünlerine ev sahipliği yapa Gülaçtı Kuyumculuk, farklı takı tasarımlarıyla da dikkat çekti. Son moda ürünleriyle kadınların çok sevdiği takılara farklı bir yorum getirerek kentimizle buluşturan Gülaçtı, erkekler için de pek çok özel ürünü beğeniye sundu. 27- 30 Nisan arası boyunca tüm hafta sonu devam edecek olan ve Roberto Bravo’nun katkılarıyla gerçekleşen  “Sıradışı Mücevher Günleri” fark yaratan pek çok tasarıma ev sahipliği yapıyor.

GÜLAÇTI:  ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Gülaçtı Kuyumculuk adına firma yetkilisi Anıl Gülaçtı: “Dünyaca ünlü bir marka olan Roberto Bravo markasıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliğin ilk gününe kentimiz oldukça yoğun ilgi gösterdi. Öncelikle bunun için çok teşekkür ediyoruz.  Etkinlik hafta sonu boyunca devam edecek. Takıda farklı tasarımları önemseyen ve farklı görünmek isteyen herkesi Sıradışı Mücevher Günleri’ne  bekliyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Anıl Gülaçtı: Kentimizin gerçekten bu tarz etkinliklere ihtiyacı var. Bizler Gülaçtı Kuyumculuk olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz bu tarz etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X