Güngör Arslan cinayetinde Ersin Kurt da tutuklandı

26 Şubat 2022 22:28
Ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gazeteci Güngör Arslan cinayeti ile ilgili bugün adliyeye sevk edilen Avukat Ersin Kurt, tutuklanarak cezaevine gönderildi

19 Şubat’ta SES Kocaeli haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, iş yerinde uğradığı  silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Olay günü Ramazan Ö. isimli şüpheli, silahıyla beraber yakalanmış, ardından olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen Burhan P., Kenan Y. ve bir kadın şüpheli de gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Burhan P. ve Ramazan Ö. tutuklanırken, diğer iki şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

TUTUKLU SAYISI 7’YE YÜKSELMİŞTİ

Polis ekiplerinin devam eden çalışmalarının ardından olayla ilişkisi bulunduğu tespit edilen 5 şüpheli daha gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Ö.T. ve H.Ç.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin daha tutuklanması ile birlikte Arslan cinayetinde toplam tutuklu sayısı 7 olmuştu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet ekiplerince soruşturma kapsamında gözaltına alınan Avukat Ersin Kurt, F.Y. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, bugün öğle saatlerinde Kocaeli Adliyesi’ne sevk edilmişti. Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Toplam tutuklu sayısı 10 oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X