Güvenlik İş’te il temsilcisi Turgay Şahin

29 Aralık 2021 10:21
Kocaeli Güvenlik İş Sendikası İl Temsilciliğine, 2008 yılından bu yana PTT Başmüdürlüğü’nde iş yeri sorumlusu olarak görev yapan Turgay Şahin atandı

Güvenlik iş Sendikasında iş yeri temsilcisi olarak görev yapan PTT Başmüdürlük çalışanı Turgay Şahin, il temsilcisi olarak görevlendirildi. Görevi kendisine bırakan yönetime ve başkana teşekkür eden Şahin, ilk mesajını da verdi.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Kocaeli Güvenlik İş Sendikası İl Temsilcisi Turgay Şahin, ataması sonrası konuşarak “Güvenlik İş Sendikası yönetim kurulu tarafından Kocaeli il temsilciliği şahsıma tebliğ edildi. Şahsımı bu mukaddes göreve layık gören başta Genel Başkanım Ömer Çağrıcı’ya, yönetim kuruluna, bölge başkanlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Yeni atanan tüm arkadaşları da tebrik ederim. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri utandırmasın. Bizleri her daim hizmet eden kullarından eylesin. Güvenlik-İş Sendikamız her zaman ilkleri gerçekleştirmiş ve özel güvenlik görevlilerinin sorunlarına çare olmak için yola çıkmış özel güvenlik mesleğinin içinden gelen bir anlayıştır. Çünkü Güvenlik-İş Sendikası özel güvenlik görevlilerinin kendilerinden oluşmaktadır” dedi.

‘HİZMET ETMEKTEN GERİ DURMAYACAĞIM’

Açıklamalarını sürdüren Şahin, “Bu kadar değerli ve önem arz eden bir sendikada görev yapmak ve biz özel güvenlik görevlilerinin geleceğini hakkını korumakta yaptığımız görev kadar önemlidir. Kanunların ve anayasın vermiş olduğu tüm haklarımızı özgürce kullanmak ve geleceğimizi güven altına almak adına ben elimden geldikçe her platformda bunu mücadelesini vereceğim. Her güvenlik görevlisi meslektaşım için hizmet etmekten hiçbir zaman pes etmeyecek her daim onların yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bana verilen görevi layıkıyla yerine getirecek olup tüm meslektaşlarım her zaman canı gönülden kucaklayacak her zaman onların emrinde olacağım. Birlik beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

TURGAY ŞAHİN KİMDİR?

1979 Sivrice Elazığ doğumlu olan Turgay Şahin, ilköğretim ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. Yükseköğrenimini özel güvenlik koruma bölümünde tamamlayan Şahin, 2008’den bu yana Kocaeli PTT Başmüdürlüğü’nde özel güvenlik İş yeri sorumlusu olarak görev yapıyor. 2017 Güvenlik İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi olarak atanan Şahin, son olarak Güvenlik iş Sendikası Kocaeli İl Temsilcisi olarak atandı. Şahin, evli 1 çocuk sahibi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X