Harun Yıldızlı ilk olarak Darıca’ya gitti

19 Ocak 2023 16:53
CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan eski il başkanı Harun Yıldızlı beraber çalıştığı ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ziyaretlerine başladı

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyuran ve il başkanlığı görevinden istifa eden Harun Yıldızlı ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretlerine başladı. Örgütlerle temaslarını sürdüren Yıldızlı beraber çalıştığı ilçe başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Darıca’dan başladı. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Yıldızlı büyük ilgi gördü. 

“YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR İÇİN”

Aktaş’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Yıldızlı ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yaptı. Yıldızlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık 3 yıldır büyük bir gururla ve gayretle yürüttüğüm il başkanlığı görevimi, milletvekili aday adaylığı için devrettikten sonra yol arkadaşlarıma teşekkür etmek ve görüşlerini almak adına ilçe ziyaretlerine başladım. Dün akşam, ülkemizi 20 yıldır karanlığa sürükleyen zihniyetlere karşı birlikte mücadele ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesinin Darıca’daki evindeydik. 

HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ

Darıca ilçe başkanımız kıymetli kardeşim Gökhan Aktaş’ın nezdinde bu güzel buluşma için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı’nı demokrasi ile taçlandırmaya çok az kaldı. Bugün ellerini ovuşturarak seçim tarihi için işaret ettikleri 14 Mayıs’ta saray saltanatını sonlandıracak halkın iktidarını kuracağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X