Hasan Ayaz, Rumeli-Balkan göçmenlerini iftarda ağırladı

09 Haziran 2018 13:53
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Rumeli-Balkan kökenli İzmitli hemşerilerini iftar yemeğinde buluşturdu

Beytül Kebap’ta gerçekleşen iftar yemeğine, Rumeli-Balkan Derneklerinin başkanları, eski belediye başkanları, kanaat önderleri, işadamlarının yer aldığı yaklaşık 50 seçkin davetli katıldı. İftar yemeğine Balkan Türkleri Derneği Genel Başkanı Doç.Dr. Selçuk Koç, Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip, Istrancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi, Pomak Kültür Derneği Başkanı Şakir Süloğlu, MAP Hoytag Başkanı Özkan Göçenler’in yanı sıra; Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Eski Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen, İzmit Belediyesi Meclis üyeleri İbrahim Elgin ve Yusuf Sami Çınar, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, AK Parti Milletvekili aday adayı ve KTO eski başkanı Sibel Moralı, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Yoldaş, KOTO Meclis üyesi Eray Bodur, KOTO Basın Danışmanı Süleyman Durak, AK Parti İl yönetim kurul üyeleri Halil Dokuzlar, Gülcan Kocabıyık ve Hasibe Özayan, İzmit İlçe yönetim kurul üyeleri, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı’nın da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

BİRLİK, BERABERLİĞİMİZİ ARTTIRALIM
İftar yemeğinin ardından Rumeli-Balkan kökenli vatandaşlar, güncel ve siyasi konularla ilgili görüşlerini açıklarken, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’da 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinin önemini anlatan bir konuşma yaptı. Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini, artık birlik vakti olduğuna vurgu yapan Ayaz, “Bizim aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Biz Evlad-ı Fatihan’ız, Birlik ve beraberliğimizi arttıralım. Türkiye’yi, Atatürk’ün dediği gibi ‘muasır medeniyet seviyesinin de üstüne çıkarmak isteyen dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edilmesi için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve güçlü bir meclis için AK Parti’ye eskisinden daha fazla destek vermeliyiz” ifadesini kullandı.

BAŞARAMAYACAKLAR
TİKA’nın Osmanlı Coğrafyasında meşale olduğunu belirten Ayaz, “Rumeli-Balkanlarda çok güzel hizmetler yapan TİKA’yı FETÖ sevmiyor diye, bazıları da kaldıracaklarını söylüyorlar. 16 yıldır iktidarız. ‘Gezi’ zekalılar, FETÖ tweetleri ile ülkeyi yıkacaklarını zannediyorlar. FETÖ talimatları ile hareket ediyorlar. Türkiye üzerine, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinde büyük oyunlar oynuyorlar. Ama başaramayacaklar” dedi. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçirilmesi gerektiğini söyleyen Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’de istikrarın devamı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin kurulması için güçlü bir meclise ihtiyaç olduğunu ifade etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X