Hayatı felç etmişti: İşte İzmit'in yağmur raporu

18 Ağustos 2019 15:59
Şiddetli yağış sebebiyle İzmit’te meydana gelen su baskınlarına İSU, Büyükşehir Belediyesi ve İtfaiye ekipleri tarafından anında müdahale yapıldı

Kocaeli'de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılarının ardından beklenen yağış ilçelerde hayatı olumsuz bir şekilde etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle yollar su altında kaldı. Birçok noktada trafik durma noktasına gelirken, su baskınları ve mahsur kalma olaylarına Büyükşehir, İSU ve İtfaiye ekipleri müdahale etti. 

YOĞUN ÇALIŞMA

Su baskınlarına karşı itfaiye ekipleri ve İSU çalışanları tarafından İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Konak Hastanesi,  Yahya Kaptan konutları mevki, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi,  Yeşilova Meydan, Tavşantepe Mah. Turan Güneş Caddesi mevki, Karadenizliler Mahallesi, Fatih Mahallesi ve eski belediye binası çevresi, Kavanium evleri mevki kontrol edildi İSU ekipleri yönlendirilirken vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli çalışmalar yapıldı.

EKİPLER TEYAKUZDA

Hyundai fabrikası mevkii kontrol edilip İSU ekipleri yönlendirilirken, Kordsa fabrikası girişi kontrol edildi ve bölgede yol güvenliği alındı. Şehit Ergün Köncü Sokak Ramada Otel mevki kontrol edilirken İzmit’te Antikkapı petrol içi su çekildi, Belsa otopark içinde su basmasına karşı gerekli önlemler alınırken, Leyla Atakan Caddesi Otopark’ında da biriken yağmur suyu çekildi. Kocaeli Fuarı içinde de yoğun yağış sonrası biriken su itfaiye ekiplerince çekilerek gerekli önlemler alındı. Tren istasyonu da kontrol altına alınarak yolcuların güvenli ulaşımı sağlandı. Dünya Göz Hastanesi Bulvar mevki ve Yıldızlar yüzme kulübü kontrol edildi. E5 Çenesuyu stadı mevkiinde ise ağaç devrilmesine  müdahale edildi trafik güvenli hale getirildi. Doğu Kışla Parkı kontrol edildi. Vatan bilgisayar arkası Gökmavi sokakta yangın çıkan işyerinde su çekildi. Vinsan Spor Müdürlüğü kontrol edildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X