Hürriyet, meclis üyesi adaylarıyla tribünde

24 Şubat 2019 17:14
Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor'un Payasspor'la karşılaştığı maçı meclis üyeleriyle birlikte tribünde izledi. Meclis üyesi adayları ile uyumlu çalışan Hürriyet, bu birlikteliği Kocaelispor Stadı’nda da gösterdi

Millet İttifakı’nın İzmit Belediyesi Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, meclis üyesi adaylarıyla Kocaelispor'un Payasspor'la karşılaştığı maçı meclis üyeleriyle birlikte tribünde izledi. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte uyumlu olarak programlar düzenleyen ve bu birlikteliği Kocaelispor Stadı’nda da gösteren Hürriyet'in seçim çalışmalarında da aynı uyumu yakalayacağı görülüyor.

MECLİS ÜYELERİYLE TRİBÜNDE

Kocaelispor'un Payasspor ile karşılaşmasında Hürriyet’e İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’in yanı sıra CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, İzmit Belediyesi mevcut meclis üyesi Hale Meriç, meclis üyesi adayları Çetin Sarıca, Devrim Bal, Ertuğrul Malçok, Selin Hazer, Cemil Uslu, Pınar Atabay, Talha Topçu, Turan Şahin, Süreyya Koşar da eşlik etti. Hürriyet, maç boyunca meclis üyeleri ile birlikte Kocaelispor lehine tezahürat yaparak destek oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X