Hürriyet Üçyol esnafını dinledi

22 Temmuz 2019 15:21
“Anlat İzmit Söz Sende” projesi kapsamında Üçyol esnafı ile bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, esnafın sorunlarını dinledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Anlat İzmit Söz Sende” projesi kapsamında Üçyol esnafı ile bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP’li Meclis üyeleri Mehmet Baştürk, Devrim Bal, birim müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

BU MAHALLE BANA SAHİP ÇIKTI

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Elimizden geldiği kadar eksiklikleri, sorunları, ihtiyaçları ve vatandaşımızın derdini yerinde dinlemeye çalışıyoruz. Her hafta en 4-5 mahalleye bu şekilde ziyaretler yapıyoruz. Hem sizlerle buluşup dertleşiyoruz hem de İzmit için yapılması gerekenler hakkında yerinde tespitler yaparak ilgili birimlere iletip hızlı bir şekilde çözümü için çalışıyoruz” dedi. Hürriyet, “Ayrıca sizlere teşekkür de etmek istiyorum. Bu bölge benim yaşadığım bölge. Her daim bana sahip çıktı ve hep sahip çıkacağını biliyorum. Bizlere karşı olan sevgi ve saygınızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Tabi burada muhtarlarımızı da unutmamak lazımdır. Kıymetli muhtarlarımız bizimle sürekli iletişim halindeler. Bu anlamda muhtarlarımıza, bölgede ki derneklerimize hızlı iletişim kurarak sorunların çözümü için gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

ZAMANI GELDİĞİNDE HESAP SORABİLECEKSİNİZ

Tabi ki elimizde sihirli bir değnek yok diyen Hürriyet, “Ama öncelikle israf düzenine son vererek tasarruf elde etmek için çalışıyoruz. Şeffaf bir yönetim olması için çalışıyoruz. Artık meclis toplantılarımızı da canlı yayınlıyoruz ki sizler bizden zamanı geldiğinde hesap sorabilesiniz. Göreve gelmemiz sonrası elbette aşırı yağışlar sonrası, sel, çamur gibi sorunlar yaşadık. Tabi görevimiz devam ettikçe bu sorunların çözümleri için de çalışmalarımız olacak” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X