Hyundai Assan’dan çocuklara özel tiyatro

15 Nisan 2019 18:06
Hyundai Assan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için özel bir tiyatro etkinliği düzenledi. Tiyatro, hayvan sevgisi ve hayvan hakları bilincini aşılamak amacıyla HAYTAP işbirliği ile gerçekleştirildi

Hyundai Assan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere Hayvan Haklarını Koruma Derneği (HAYTAP) ile işbirliği yaparak, 14 Nisan Pazar günü, İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde çalışanlar ve aileleri için özel tiyatro bir etkinliği düzenledi. Etkinliğin amacı, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve hayvan haklarını en iyi şekilde öğrenmelerini sağlamak oldu.

600 KİŞİ KATILDI

Hyundai Assan, kendi çalışanlarının yanı sıra çeşitli etkinliklerle desteklediği KASSEL Yahya Kaptan Çocuk Köyü çocukları ve il genelindeki emniyet mensupları ve ailelerini de ağırladı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı tiyatro etkinliğinden sonra çocuklara, sokak hayvanlarına verilmesi için mama paketleri dağıtıldı. Yıllardır özellikle çocuklar ve eğitim amaçlı sosyal etkinliklerle farkındalık yaratan Hyundai Assan çalışanları, bu konudaki faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X