İDEV Fuarı bugün de bomboş!

28 Nisan 2017 16:12
27 Nisan’da açılan “İDEV 2017” fuarı dün gereken ilgiyi görmemişti. Fuarda stant açan iş dünyası akşam saatlerinde bir yoğunluk olmasını bekledi fakat bu da olmadı. Fuarın bugün de akşam saatlerine kadar İzmitlilerden gereken ilgiyi görmediği gözlemlendi

Tüyap Anadolu Fuarları AŞ tarafından, Kocaeli Ticaret Odası işbirliği ile İzmit İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen, “İDEV 2017 – 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı”nın açılışı dün yapılmıştı. Protokolün yoğun ilgi gösterdiği açılış sonrası ilk anlarda küçük bir yoğunluk yaşayan İDEV fuarı, sonrasında oldukça sakinleşti. Fuarda stant açan ve ürünlerini tanıtan esnaflar ise akşam saatlerinde bir yoğunluk olması umudunu taşımıştı fakat akşam saatlerinde de çok gelen olmadı. Dün İnterteks Fuar Alanı’na çok yakın bir yerde bulunan Outlet Center ise oldukça kalabalıktı.

BUGÜN DE SAKİN GEÇTİ

Tüyap Anadolu Fuarları AŞ tarafından açılan “İDEV 2017 – 3. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı”na maalesef bugün de beklenen ilgi gerçekleşmedi. Bugün akşam saatlerine kadar İzmitliler yine fuarı gezmeyi tercih etmedi. İDEV fuarı geçtiğimiz yıllarda da yeterli ilgiyi görmemişti. Geçtiğimiz yıllarda fuara katılan bazı firmalar, katılımcı sayasının az olması ve iş yapamamaları nedeniyle bu yıl bu fuara katılmadı.

HAYAL KIRIKLIĞI VAR

Çok değerli zaman ve paralarını harcayarak İDEV 2017 Fuarı’na katılan esnaf ve iş adamları şu ana kadar ilginin olmaması nedeniyle bir hayal kırıklığı yaşıyor. Toplam 4 gün sürecek olan ve çok değerli 2 günü neredeyse boş geçen fuara katılan iş adamları tüm umutlarını yarın ve Pazar gününe bağlamış durumda. Bu son iki günde de İDEV Fuarı’na beklenen ilgi gerçekleşmezse önümüzdeki yıl Kocaeli iş dünyasının bu fuara çok fazla ilgi göstermeyeceği tahmin ediliyor. Geçtiğimiz yıl 43 bin olarak belirtilen katılımcı sayısının bu yıl ne olacağı, aynı rakamı yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X