İlimtepe Mahallesi’nde villa talepleri arttı

25 Ağustos 2023 21:18
Kentin yerleşim yeri olarak en çok tercih edilen mahallelerinden İlimtepe ve çevresi yer alıyor. inşaat firmalarından olan Özkan Armutlu’ya ait Armutlu İnşaat iki villaya imza attı.

İstanbul depremi için adeta tarih verilmeye başlamasıyla bu ilde oturan vatandaşlar yakın bölgelerde ve ulaşımın rahat olduğu noktalarda yerleşim planları yapmaya başladı. Bu yerleşim alanlarından en çok tercih edilen noktalar arasında İlimtepe Mahallesi ve çevresi yer alıyor. Bu talepleri zamanında gören ilçenin ve ilin önemli inşaat firmalarından olan Özkan Armutlu’ya ait Armutlu İnşaat iki villaya imza attı.

İlimtepe Mahallesinde, aynı parsel üzerinde yapılan villalar brüt 242, net 206 metrekarelik kullanım alanına sahip. Yapımında kaba inşaat aşaması geçilen iki villa deniz manzarasına sahip ve asfalta cepheli. Millet Bahçesi projesine çok yakın olan villalar, Kuzey Marmara Otoyoluna Sevindikli çıkışına 5 dakika, Tem Otoyolu Körfez çıkışına 10 dakika, D 100 Karayoluna 15 dakika, İstanbul’a 1 saat mesafede yer alıyor.

Özkan Armutlu, projeye çok önem verdiklerini söyleyerek, “Korna sesi, araç sesi duymayacağınız, hava kalitesinin çok yüksek, şehrin kargaşa ve gürültüsünden uzak, deniz ve doğa manzaralı binalar yapıyoruz. Bölge gelecek vadeden, özellikle İstanbul’dan gelen ailelerin ilgi gösterdiği bir yerleşim yeri haline geldi” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X