İmamoğlu'ndan Atasoy Bilgin'e destek!

25 Mart 2024 11:44
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin ile geçtiğimiz günlerde Pendik’te düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İmamoğlu etkinlikte, “İstanbul ve Kocaeli çok paralel ve birbirine çok etkide bulunacak bir şehir. Bize bu gücü vermenizi tüm Kocaelili hemşerilerimden istiyorum.” dedi

31 Mart Pazar günü düzenlenecek olan yerel seçimlerde artık son haftaya giriyoruz. Belediye başkan adayları seçim çalışmalarına son sürat devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu da Kocaeli ile yakından ilgileniyor. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin ile yakın ilişkiler kuran İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Pendik’teki bir etkinlikte Bilgin ile beraber vatandaşları selamladı.

“KOCAELİ HALKINI SANDIKLARA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”

Etkinlikte konuşan İmamoğlu, “Atasoy Başkanımla Pendik’te halkımızı selamladık. Kocaeli’de iş birliğimiz sürüyor. Birlikte çalışıyoruz. Bütün deneyimlerimizi kendisiyle paylaşıyoruz. 1 Nisan’dan sonra çok daha başarılı bir süreci Kocaeli’de var etmek istiyoruz. İstanbul ve Kocaeli çok paralel birbirine çok etkide bulunacak bir şehir. Bize bu gücü vermenizi, tüm Kocaelili hemşerilerimden istiyorum. Atasoy Başkanım ve onun ekibiyle biz de burada çok güçlü katkılarımızla onunla olacağız. Sevgili başkanım, devam etmeni güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdürmeni istiyoruz. Kocaeli’deki sandıklara da sahip çıkalım. Kocaeli halkını sandıklara sahip çıkmaya, 1 oya bile sıkıntı gelmemesi için mücadele etmeye devam ediyorum. İnşallah 1 Nisan’da İstanbul, Kocaeli ve birçok şehirde büyük müjdeler duyacaksınız hepinizi kucaklıyorum.” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X