İş insanı Hakan Özsoy da aday adaylığı için başvurdu

15 Mart 2023 12:54
AK Parti'de milletvekili aday adaylığı için süreç başladı. AK Parti’de iş dünyasından dikkat çeken bir isim olan Hakan Özsoy da aday adaylığı için başvuru yaptı

Ak Parti’de milletvekili aday adaylığı sürece hızlı bir şekilde devam ediyor. AK Parti’de iş dünyasından dikkat çeken bir isim olan Hakan Özsoy da aday adaylığı için başvuru yaptı. Haksoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kocaeli İl Başkanı Hakan Özsoy da belgelerini İl SKM Başkanı Av. Alper Doğan'a teslim etti.

“AK PARTİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN”

Başvuru sonrası kısa bir açıklama yapan Özsoy, "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığımı burada AK Dava gönüllülerinin huzurunda açıklıyorum. AK Partimize katkılarda bulunmaya devam ederek vizyonel bakışla ülkemize katma değer yaratmak adına hedeflerimiz doğrultusunda gençlik platformları kurup halkımızla iç içe olarak gönül bağlarını güçlendirip teknolojik çağrı girişimcilikle birleştirerek fikirler oluşturmasına yardımcı olan milli projeler geliştirip her an sahada hizmet eden bir kardeşiniz olarak vatanımıza milletimize ve Ak Partimize hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum.” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X