İYİ Parti İzmit’te aday Ayşegül Babacan

18 Kasım 2022 21:21
Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Ayşegül Babacan İYİ Parti İzmit İlçe Binasında gerçekleşecek kongre öncesi resmi olarak başkan adayı olduğunu duyurdu

Kongre süreci başlayan İYİ Parti’de İzmit ilçe kongresi 26 Kasım günü yapılacak. Kongre öncesi bir açıklama yapan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, aday olmayacağını duyurmasının ardından Ayşegül Babacan İYİ Parti İzmit İlçe binasında resmi şekilde başkan adayı olduğunu duyurdu. İlçe binasında gerçekleşen programa  İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’in yanı sıra İYİ Parti ilçe yöneticileri katılım gösterdi.

 

EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜM MERAL AKŞENER’E

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur şu sözlere yer verdi; “İYİ Partimizin 5’inci yılını kısa bir zaman önce kutladık. Dün bir açıklama yaptım. 4 yıllık ilçe başkanlığımda yeni dönemde aday olmayacağımı açıkladım. Bu süreçte yanımda olan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İYİ Parti’den kopmam mümkün değil. En büyük teşekkürüm ise Genel Başkanımız Meral Akşener’e. Yeni dönemde bende çok daha iyi noktalara taşıyacağına inandığım adaylarımız çıkacaktır. Bugün de aramızda il kadın politikaları başkanı Ayşegül babacan var. Kendisi 5 yıldır benim iyi bir yol arkadaşım. Birlikte görev aldık birlikte çalıştık. Partimize emeği çok büyük. Bundan sonra da kendisine başarılar diliyorum.”

PELİN BAŞKANIMIN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİM

Coştur’dan sonra açıklama yapan  Ayşegül Babacan açıklamasında, “Pelin Başkanım ve ekibi 4 yıldan uzun bir süredir İzmit ilçede çok güzel çalışmalar yaptı. 26 Kasımdaki kongrede ben ilçe başkanı olabilirsem Pelin Başkanımın kaldığı yerden devam edeceğim. Yorulmak yok, soluk bile almak yok bu 7-8 ayı çok iyi şekilde geçireceğiz. İYİ Parti iktidar olana kadar elimizden gelen her şeyi yapacağız 2017 yılında İYİ Parti’nin kurucu il yöneticisi olarak atandım. Başka bir partide çalışmadım. Kadın kadına destek vermek lazım ve elimizi taşın altına koymamız lazım dedim. 2018’de milletvekili adaylığım oldu. Şu anda Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısıyım. Bana verilecek bütün görevlerde canla başla çalışacağım. Kongremiz inşallah adil ve demokratik şekilde geçer. Kim bayrağı ileriye taşıyabilecekse o kazansın. Memleket için çok çalışarak başarılı olacağımızı düşünüyorum.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X