İYİ Parti, sahalara indi

01 Haziran 2020 22:30
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il yönetimi ile birlikte startı İzmit ve Kartepe ilçe ziyaretleri ile verdi

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il yöneticileriyle beraber İzmit ve Kartepe ilçe ziyaretleriyle sahalara indi. 1 Haziran bugün itibariyle bu hafta tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini belirten Yıldız, “Salgın öncesi tüm ilçelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Bu hafta ilçe başkanlıklarımıza ziyaretlerde bulunarak hem hayırlı olsun temennilerimizi iletecek hem de İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak saha çalışmalarımızı genişleteceğiz" dedi.

İYİ PARTİ İKTİDARINA HEP BİRLİKTE EL ELE

Korku imparatorluğunu yıkan İYİ Parti, Türkiye’de değişimin, yeniliğin öncülüğünü yaptığını belirten Yıldız, “Siyasi partiler halkın refahı ve yaşam kalitesini arttırmak, ülke de adaletli bir rejimi hayata geçirmek amacıyla kurulmuş yapılardır. Bugün içinde bulunduğumuz koşullarda bunu söylemek mümkün değil. Özellikle pandemi sonrasında da ağırlaşan ekonomik sıkıntı ülkede hayat şartlarını zorlaştırmaktadır. Sokaktaki vatandaşımızın, işçinin, emeklinin, köylünün, sanayici ve esnafın mutsuz olduğu bir ülkede huzur ve refah olmaz." ifadelerinde bulundu.

PARLAMENTER SİSTEM VURGUSU

Açıklamasının devamında Başkan Yıldız, daha önceki STK ziyaretleri, esnaf buluşmalarında gördüğümüz bir gerçek var. Halk değişim istiyor! Halkın kendi kendi yönettiği, ülkeyi yönetenlerde kendisini bulduğu, 21. yüzyılın taleplerine değerlerine uygun, hukukun üstünlüğünün ve güçler ayrımı ilkesinin var olduğu demokrasiye ihtiyacımız var. Türkiye’yi vakit kaybetmeden İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e taşımalıyız. Tüm ziyaretlerimizde ilçe yöneticilerimize, partililerimize ve halkımıza üstüne basa basa bunları anlatacağız" dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X