İYİ Parti’nin toplantısı şehitler için okunan dua ile başladı

13 Ocak 2024 20:49
İYİ Parti Körfez İlçe teşkilatı, yerel seçimlere 80 gün kala belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi aday adayları ile kahvaltıda buluştular. Eğlenceli geçmesi beklenen buluşma gece gelmeye başlayan şehit haberleri nedeniyle sade ve kısa konuşmalarla gerçekleşti. Kahvaltının başlangıcında şehitler için Fatiha okundu ve dualar edildi

Kahvaltıya İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, meclis üyesi aday adayları, ilçe yönetimi ve ilçe teşkilatı katıldılar. Kahvaltıya, son genel seçimlerde Milletvekili adayı olan isimler, Körfez eski Belediye Başkanı Erhan Yenilmez ve konuklar da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, yola 4 Y sloganı ile çıktıklarını ifade ederek, “Aldığımız şehit haberleri bizi yasa boğdu. Bu nedene de kahvaltımızı yaparak günlük hayatımıza döneceğiz. Bunlardan biri yolsuzlukla mücadele etmek ve usulsüzlüklere izin vermemekti ve bunu yapacağız. İkincisi ise yolsuzlukla mücadele etmekti ve bunun için de çalışacağız. Diğer iki Y ile ilgili açıklamayı da sonra yapacağım. Salonda yer alan Körfez eski Belediye Başkanımız Erhan Yenilmez’de bir öğretmendi ve Özel Körfezim Eğitim Kurumu Müdürü iken aday olarak seçimi kazandı. Şimdi aynı olayı ben yaşatacağım, Özel Körfezim Eğitim Kurumu Müdürü iken ayrıldım ve bu seçimi sizlerin yardımı ile kazanacağım. Amacım, sizlerin de yardımı ve desteği ile nu beş yılı kazanıp, çalışmalarımızla sonraki 5 yılı da garanti altına almak olacaktır” dedi.

Konuşmalardan sonra kürsüde dostluğu yansıtan gurup resimleri çekildi ve ardından da saha çalışmalarına devam edildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X