İzmit Belediyesi, Ensar Vakfı'yla ilgili harekete geçti

21 Haziran 2019 18:30
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, 'Ensar Vakfı’na verilen binayı geri alacağız' açıklamasının ardından zabıta ekipleri Ensar Vakfı binasına geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün düzenlediği basın açıklamasının ardından 'Ensar Vakfı’na verilen binanın kilitlerini değiştirmeye gideceğiz' açıklaması Ensar Vakfı ve destekçilerini ayaklandırdı. Ensar Vakfı önündeki kitle Hürriyet’i beklerken Başkan Hürriyet misafirleri geldiği gerekçesi ile Ensar Vakfı'na gitmedi. Belediyenin Hukuk birimi yetkilileri ve zabıta ekipleri Ensar Vakfı’na giderken kısa süre bir tartışma da yaşandı.

GERGİN ANLAR

İzmit Belediyesi Hukuk İşleri Müdür Vekili Avukat Melek Akdeniz ve Zabıta ekipleri Gençlik Merkezi'ni teslim almak üzere geldiler. Melek Akdeniz Başkan Musa Taşcı ile birlikte avukatlar eşliğinde görüştü. Başkanın odasında gerçekleşen görüşme öncesi gergin anlar yaşandı. Yalnız görüşmek isteyen başkan ve vekil yukarı çıkarken zabıta ekipleri ile binadakiler arasında yaşanan gerginlik Melek Akdeniz'in zabıtlardan ricası sonrası geçti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X