İzmit sinemalarına bu hafta 7 yeni film geldi

07 Nisan 2018 10:48
İzmitli sinema severler dikkat. Bugün İzmit sinemalarında üçü yerli, ikisi animasyon 7 yeni film gösterime giriyor

İzmit sinemalarında bugün, üçü yerli, ikisi animasyon 7 yeni film gösterime giriyor. Yerli yapımlardan başlayarak yeni filmleri kısaca tanıtalım:

CAN FEDA: Çağatay Tosun’un yönettiği filmde Burak Özçivit, Kerem Bürsin başrolleri paylaşıyorlar. Teröristlere karşı, sınır ötesinde büyük bir mücadele veren 6 kişilik Türk özel kuvvetler timinin mücadelesi anlatılıyor. Film Arasta, Symbol, Dolphin, 41 Burda, N City, Kipa, Özdilek sinemalarında izlenebilir.

KIZIM VE BEN: Murat Gürvardar yönetti. Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu, Zülal Memişoğlu, Ayça Kuru başrollerde. Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk, hayalini gerçekleştirmek için Polis Akademisi’ne girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanışıp, aşık olduğu Serap’la evlenirler. Biricik kızları Zeynep’in doğumundan sonra bunalıma giren Serap evi terk eder. Özel harekat polisi olan Doruk, hem zor görevlerini yerine getirmek, hem kızı Zeynep’e bakmakla yükümlüdür. Film, Symbol ve Dolphin’de.

KARIMI GÖRDÜNÜZ MÜ?: Bülent Pelit’in yönettiği filmde  Peker Açıkalın, İvana Sert, Nuri Alço, Çoşkun Göğen oynuyorlar. Ünlü işadamı Hakkı Geçer, görkemli karısı Makbule Gezer ile yaz tatiline çıkar. Hakkı Bey’in yatları, çok sayıda turistik tesisi vardır. Ama karısı farklı bir tatil ister. Tatile geldiklerinde de birden ortadan kaybolur. Film, Symbol, Kipa ve Dolphin’de izlenebilir.

ESKİ KOCAM(IZ): Margarethe von Trotta’nın yönettiği filmde Haluk Bilginer, Ingrid Bolso Berdal, Katja Riemann, Tinka Fürst başrolleri paylaştılar. Eski bir model olan Jade kocası Nick’in yardımı ile kendi işini kurar. İş hayatında hızla yükselmek isteyen Jade’in hayatı Nick’in eski eşi Maria ve kızları Stephanie’nin birden yaşamlarına girmesiyle karışacaktır. Baştan çatışan kadınların hayatında daha sonra Nick’e karşı dayanışma ortaya çıkacaktır. Symbol sinemalarında.

KARANLIK SIR: Sergio G. Sanchez’in yönettiği, George MacKay, Anya Taylor Joy, Charlie Heaton, Mia Goth’un başrolleri paylaştığı film Symbol ve 41 Burda sinemalarında. Jack, Billy, Jane ve Sam isimli dört kardeşin arasında büyük bir sır vardır. Kardeşler bir arada kalmaya devam edebilmek için annelerinin ölümünü saklarlar. Ancak yaşadıkları malikanede şeytani bir varlık, onlara rahat vermeyecektir.

ANİMASYON FİLMLER: Bugün İzmit’te iki de animasyon film gösterime giriyor.  Bunlardan “Louis & Luca: Büyük Peynir Yarışı” Dolphin’e geldi. Louis’in komşu köydeki peynir yarışında şampiyonluk mücadelesi.

Diğer animasyon film ise “Fındık İşi 2” Arasta, Symbol, Dolphin, 41 Burda , N City, Özdilek sinemalarında.

İzmit sinemalarında bu hafta da gösterimde olan filmler ise şunlar: Bizim Köyün Şarkısı, Arapsaçı, Başlat, Pasifik Savaşı, Kaybedenler Kulübü-Yolda, Ailecek Şaşkınız, Kayıp Prenses, Tomb Raider, Kelebekler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X