İzmitliler sokağa çıkma yasağına uydu

18 Nisan 2020 17:05
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu hafta sonu da uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle İzmit sessizliğe büründü. İzmit’te polis ekipleri hem sokaklarda hem de caddelerde denetim gerçekleştirdi. Sokaklarda polis ekipleri, basın mensupları ve temizlik işçilerinden başka kimse yoktu

İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı bu hafta sonu da uygulandı. Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak ilinde bu gece 00.00 itibariyle başlayan sokağa çıkma yasağı öncesinde ilk uygulanan yasak öncesi vatandaş yoğunluğuna benzer bir sahne yaşanmadı. Kocaeli’de dün akşam itibariyle güvenlik güçleri yoğun denetim gerçekleştirirken saat 21.00 itibariyle işletmelerin faaliyetlerine son verildi. Yasağın başladığı saat itibariyle güvenlik güçleri kontrollerine devam etti.

YASAĞA UYULDU

İzmit’te hafta sonu yoğunlaşan kent merkezindeki caddeler, sokaklar ve parkların boş olduğu ve vatandaşların sokağa çıkma yasağına uyduğu görüldü. Polis ekipleri ise hem kent merkezinde belirlenen noktalarda araç denetimi hem de normal zamanlarda yoğun olan noktalarda denetim gerçekleştirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X