Karakadılar, öğretmenleri unutmadı

24 Kasım 2018 12:31
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir açıklama yayan CHP Kartepe Belediye Başkan aday adayı Cumhur Karakadılar, “Yaşamın bize bir ödül olarak verdiği en değerli hazinelerimiz olan çocuklarımızın geleceğini tayin eden sizlersiniz” dedi

CHP Kartepe Belediye Başkan aday adayı Cumhur Karakadılar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Karakadılar açıklamasında şunları söyledi: Yaşamın bize bir ödül olarak verdiği en değerli hazinelerimiz olan çocuklarımızın geleceğini tayin eden siz değerli öğretmenlerimize adanan 24 Kasım. Bir tohum olarak ellerinize teslim edilen çocukların, bir fide sonra fidan ve nihayetinde meyve veren bir ağaca dönüştüğü aşamada, ideallerinizle ve çabanızla onları değerli kılmaya çaba gösteriyorsunuz.

PAYI BÜYÜK OLACAK

Bir ülkenin geleceğini, gelişimini, kalkınmışlığını inşa edenler öğretmenlerdir. Ressamı, müzisyeni, mühendisi, milletvekili, doktoru ve hayatta başarıya ulaşmış dediğimiz her bireyin toplamında sizler varsınız. Yaşadığımız coğrafyada bizi geleceğe taşıyacak olan kişilikli ve kimliğini sahiplenmiş çocuklar yetiştirmede sizlerin payı çok büyük olacaktır.

KUTLU OLSUN

Yaşadığınız zorlukların ve koşulların yetersizliğinin sizi yıldırmayacağına ve yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın, bugünden zorlukları kaldıracak ve geleceği mutlu kılacak onurlu bireyler olarak yetiştireceğinize inanıyoruz. Atatürk yokluklar üzerine kurduğu cumhuriyeti çocuklara (23 Nisan) , gençlere (19 Mayıs) ve öğretmenlere (24 Kasım) emanet etti. Bugünü size hediye eden ve sizlerin bu emanetin en güçlü taşıyıcıları olarak gören Atatürk’ün dediği gibi “Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” Yaşamın tüm güzellikleri sizlerle olsun. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X