Karamürsel Belediyesi pazar günü açık olacak

30 Mayıs 2020 18:09
Pazar günü sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için Karamürsel Belediyesi Emlak Servisi açık olacak

Karamürsel Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında gece-gündüz, bayram-seyran demeden, hafta sonları da dahil olmak üzere çalışıyor. Bir yandan dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden belediye yetkilileri, bir yandan da evlerinden çıkamayan vatandaşların imdadına yetişiyor, her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

65 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN

Karamürsel Belediyesi, bu süreçte sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için de bir kolaylık sağladı. 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için Karamürsel Belediyesi hafta sonunda çalışma kararı aldı.

EMLAK SERVİSİ AÇIK

Evden çıkamadıkları için İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ve Emlak Vergisi 1. taksit ödemesini yapamayan vatandaşlarımız için Karamürsel Belediyesi Emlak Servisi, 31 Mayıs Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek. Karamürsel Belediyesi’nden yapılan açıklamada son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğu hatırlatıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X