Kaymakam Emiroğlu'na duygusal veda

29 Ağustos 2019 12:22
Silifke Kaymakamlığına atanan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, bugün son kez makamına gelerek personeliyle vedalaştı. İzmit’te çok sevilen bir bürokrat olan Kaymakam Emiroğlu’nu uğurlayan personeli gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdari Amirleri Atama Kararnamesiyle Silifke Kaymakamlığına atanan İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, dün akşam Maide Cafe Restoran’da veda yemeği düzenlemişti. İzmit’te çok sevilen bir bürokrat olan Emiroğlu, bugün son olarak İzmit Kaymakamlığındaki makamına gelerek personeliyle vedalaştı.

YARIN BAŞLAYACAK

Personelinden helallik isteyen Kaymakam Emiroğlu’nun uğurlanma programında duygusal anlar yaşandı. Ayrıca İzmit Kaymakamlığı’na atanan Silifke eski Kaymakamı Şevket Cinbir dün Emiroğlu’nun makamından ayrılmasının ardından görevine başladı. Emiroğlu ise, Silifke’deki görevine yarın başlayacak.

"AİLEM SİZE EMANET"

Makamında kısa bir konuşma yapan Ersin Emiroğlu, "Sayılı gün çabuk geçiyor. 5 yılda 5 secim yaşadık. 5 yılın nasıl geçtiğini anlayamadık. Bir ayrılık tabi. Hakkınızı helal edin. Ailem burada size emanet."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X