Kendisini 2.5 yıl önce vuran kişiyi vurdu

13 Nisan 2023 11:37
Körfez’de ilçede bugün yaşanan olayda, ilçenin tanınan isimlerinden olan A.Y. kendisini 2.5 yıl önce iş yerinde bacağından vuran S.M.’yi evinden çıktıktan sonra bacağından vurdu. Olaydan sonra teslim olan A.Y. gözaltına alındı

Alınan bilgi ve iddialara göre yaklaşık 8 yıl önce taraflar arasında yaşanan kavga sonrasında konu mahkemeye taşınmış ve uzun süren dava sonrasında sanık olarak yargılanan A.Y. berat etmişti. Mahkeme süresi içinde sürekli tehditlerde bulunduğu iddia edilen S.M., A.Y.’nin Güney Mahallesindeki iş yerine giderek yaklaşık 2.5 yıl önce A.Y. yi bacağından vurmuştu. Olay sonrasında yakalanan S.M. tutuklanmış ve sonrasında da tutuksuz yargılanmak üzere bırakılmıştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

İddialara göre olay sonrasında taraflar arasındaki gerginlik devam ederken tehditlerin artması sonrasında A.Y. bu kez S.M.’yi bacağından vurdu. Alınan bilgilere göre sabah saat 09.29 sıralarında Kuzey Mahallesi Sakarya Caddesi’ne otomobiliyle gelen A.Y., evden çıkan S.M.yi bacağından vurdu ve polise teslim oldu. Şahıs suç aleti tabancayla alan polis sorgulamak üzere emniyete götürürken, yaralanan S.M. tedavisi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X