Kocaeli'de iki firmaya büyük ceza!

03 Ocak 2020 09:31
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kocaeli’de bulunan 2 firmaya, bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kocaeli’deki iki firma ile ilgili ceza kararı verdi. bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan karar göre, İzmit’te faaliyette bulunan Eytun Yapı Denetim Ltd.Şti.’ne, 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesi, Eytun Yapı Denetim Ltd.Şti.’nin kuruluş ortağı Yasin Yaman’ın yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda idari veya teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

YENİ İŞ ALAMAZLAR

Diğer bir ceza alan firma ise Gölcük’te bulunuyor. Alınan karar göre, Kentsel Yapı Denetim Ltd.Şti.’ne, 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesi, firmanın ortağı Esra Oğur’un yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda idari veya teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X