Kocaeli'nin geleceği için dev projeler Deva Partisi ile yolda

19 Mart 2024 09:16
Deva Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Baturman, seçim beyannamesinde yer alan önemli projeleri anlatmaya devam ediyor. Şehrin gelekıceğine değer katacak ve yaşam kalitesini arttıracak bu projeler, Kocaeli'nin gelişimine ve ilerlemesine büyük kat sağlayacak

Trafik Lambalarını Azaltacağız, 25 Kavşak Noktasına Alt Geçit Yapacağız: Trafik sıkışıklığını azaltmak ve şehir içi ulaşımı daha konforlu hale getirmek için trafik lambalarını azaltacak ve 25 kavşak noktasına alt geçitler inşa edilecek.

Elektrikli Araçları Arttıracağız, Karbon Ayak İzini Minimalize Edeceğiz: Çevre dostu yaklaşımımızla belediye hizmetlerinde ve toplu taşıma araçlarında elektrikli araç kullanımını arttırarak karbon ayak izini minimalize edeceğiz.

Mevcut Vapur Seferlerini Arttıracağız: Şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla mevcut vapur seferlerini arttırarak halkın daha rahat ve hızlı bir şekilde seyahat etmesini sağlayacağız.

Deniz Taksi Hizmeti Sunacağız: Eskihisar - İzmit ve Gölcük - Eskihisar arasında deniz taksi hizmeti sunarak deniz yoluyla ulaşımı daha hızlı ve etkili hale getireceğiz.

Tek Yön Yollar ve Katlı Yol Yapacağız: Gebze ve İzmit'te trafik yoğunluğunu azaltmak için bazı yolları tek yön haline getirerek trafik akışını düzenleyecek, ayrıca şeritlerin yetersiz olduğu noktalara katlı yol veya yol genişletmesi yapılacak.

Zemin Altı Katlı Otoparklar İnşa Edeceğiz: Kent içlerindeki otopark sorununu çözmek ve araç park etme kapasitesini arttırmak için zemin altı katlı otoparklar yapılacak.

Derince Limanı - E80 Bağlantı Tüneli: Derince Limanı ile E80 bağlantısını sağlayacak olan ulaşım tünelini hayata geçirerek şehir içi trafiği rahatlatacağız.

Metro Ağı Kuracağız: Kocaeli'nin birçok noktasına ulaşacak metro ağı kurarak hızlı ve güvenilir ulaşım imkanı sağlayacağız.

Teleferik Sistemi İle Seferler Düzenleyeceğiz: Derince - Gölcük bağlantısını sağlamak ve dünya turizmine katlı sunmak adına 6 kilometrelik hatta ortalama yükseklikleri 40 metre olan 12 direkten oluşan teleferik sistemiyle seferler düzenleyerek ulaşımı kolaylaştıracağız.

Deva Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Baturman'ın vizyoner ve çığır açıcı projeleriyle Kocaeli, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerliyor.

Seçim beyannamesinin tamamına www.baturman.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X