Kocaelispor’da hedef iç transfer

01 Temmuz 2019 15:47
Kocaelispor yönetiminde ilk olarak iç transfer bu hafta tamamen şekillenecek.  Yeşil-siyahlı yönetim sözleşmesi biten 6 futbolcu ile tekrar masaya oturulacak

Kocaelispor'da iç transfer bu hafta çözümlenecek. Yeşil-Siyahlı yönetim sözleşmesi biten Hamza Mutlu, Murat Başak, Kadir Öge, Sinan Pektemek, Can Emre Yücel ve Ali Keten ile görüşecek. Yeni teknik patron Engin Korukır, "Kalmak isteyen futbolcularla yola devam etmek isteriz. Sonuçta bu oyuncular en sıkıntılı dönemde bu takımın yükünü taşıdı" diye konuştu. Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Taşer, iç transferdeki futbolcularla görüşüp futbolcuların düşüncelerini öğrenecek ve daha sonra yönetimin teklifini iletecek.

24 FUTBOLCU

Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Taşer, "Çalışmalarımız tam hız devam ediyor. Teknik direktörümüz Engin Korukır'ın raporu doğrultusunda iç transferi bitirmek istiyoruz. Ondan sonra dış transferde en az 6-7 nokta transfer yapacağız. Yeni sezon hazırlıklarımıza 14 Haziran'da Kartepe Green Park Otel'de başlayacağız" şeklinde konuştu. Sinan Pektemek'in bir yıl daha futbol oynamak istediği,  Yeni Çorumspor maçı sonrası taraftarların büyük tepki verdiği kaptan Hamza Mutlu ve Ali Keten'in takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Eski yönetim sözleşmesi devam eden futbolcularda opsiyon hakkını kullanarak Burak Süleyman, Mesut Özdemir, Mert Yavuz, Sefa Narin, Kemal Can Aydemir, Volkan Mert Korkmaz, büyük Kerem Yıldırım ve Fatih Adıgüzel ile sözleşme yaptı ve iskelet kadroyu korudu. Genç futbolculardan Gökdeniz, Rıza, Onur, küçük Kerem, Berk, Doğukan, Celil, Mertcan, Erkan ve Melih'in sözleşmeleri devam ediyor. Yeni sezon kadrosunun 24 futbolcudan oluşması bekleniyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X