Kocaelispor'dan 3 hafta sonra galibiyet sevinci!

31 Mart 2018 14:54
Kocaelispor, İsmetpaşa Stadı'nda konuk ettiği Cizrespor’u 2-1 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi ve 36 puana yükseldi

Geçtiğimiz hafta Elazığ deplasmanında oynadığı Elaziz Belediyespor maçını iki kez öne geçmesine rağmen 3-2 kaybeden Kocaelispor ligin 29. haftasında İsmetpaşa Stadı’nda Play-Off’un iddialı ekiplerinden Cizrespor ile karşı karşıya geldi. Oldukça sıcak bir havada oynanan karşılaşmayı 3 bin dolayında Kocaelisporlu taraftar izledi. Karşılaşmanın ilk etkili atağı Cizrespor’dan gelirken konuk ekip, 12. dakikada ceza sahasının içinde Vedat’ın net kafa vuruşundan yararlanamadı. Bu pozisyondan 5 dakika sonra ise sağ kanattan Burak Süleyman’ın ortasına iyi bir kafa vuruşu yapan Sinan Pektemek topu ağlara göndererek Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 Kocaelispor üstünlüğüyle sona erdi.

3 MAÇ SONRA KAZANDIK

Kocaelispor ikinci yarıya golle başladı. 46. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Burak Süleyman, Şamil’in müdahalesiyle yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında Burak Süleyman topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a getirdi. Farkı bire indirmek için Kocaelispor kalesine tehlikeli ataklar yapan Cizrespor aradığı golü 76. dakikada Mustafa ile buldu ve skoru 2-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmazken Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 maç aradan sonra kazandı ve puanını 36’ya çıkardı. Yeşil siyahlılar, önümüzdeki hafta pazar günü deplasmanda Düzyurtspor ile karşılaşacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X