Kocaelispor'dan formalı teşekkür

01 Ekim 2018 12:11
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Muharrem Kaymaz'a, Kocaelispor maçı sonrası stat kontrolü sırasında bulduğu parayı sahibine ulaştırması nedeniyle

Edinilen bilgilere göre Kocaelispor ile Fatsa Belediyespor arasında oynanan mücadelenin ardından statta kontroller yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Muharrem Kaymaz, para dolu bir poşet buldu. Durumu araştıran Kaymaz, bulduğu paranın Kocaelispor’un ihalesini kazandığı kafeteryanın parası olduğunu öğrendi. Durumu yetkililere ileten Kaymaz, parayı Kocaelispor Kulübü’ne teslim etti.

KAYMAZ'A DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli Muharrem Kaymaz’ın bu davranışı karşısında Kocaelispor Kulübü'nden bir teşekkür açıklaması geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kocaeli Stadyumu’nun açılış maçı olan Fatsa Belediyespor müsabakasının ardından yapılan stat kontrolü esnasında, büfelerin olduğu alanda içinde bir miktar para bulunan poşeti bularak, kulübümüze teslim eden Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü personeli Muharrem Kaymaz’a bu örnek davranışı sebebiyle teşekkür ederiz” denildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X