Kocaelispor'un para cezasını taraftar ödeyecek

26 Ocak 2018 11:30
Kocaelispor'a kötü tezahürattan dolayı TFF tarafından 2 bin lira ceza verilirken bu cezayı kulüp değil taraftar ödeyecek

Kocaelispor’a önceki maçlardaki kötü tezahürat sebebiyle ceza kesildi. Temsilcimize kesilen 2 bin lira para cezası için Hodri Meydan taraftar grubu ve devreye girerek bu parayı kendilerinin ödeyeceğini açıkladı. Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Enver Güler, sosyal medyadan kampanya başlatarak kulübe kesilen bu cezanın taraftarlar tarafından ödenmesine öncülük etti. Bu bağlamda taraftarların hedefi 2 bin lira toplayarak kulübe bağışlayarak kesilen cezayı ödemek.

CEZA BİZİMDİR

Enver Güler, paylaşımında “TFF nin kulübümüze kesmiş olduğu 2000 tllik para cezası Burak Kanpara'nın belirttiği gibi biz tarafından ödenecektir. Bu akşam parayı burda toplayıp yarın kulübe teslim edeceğim göreyim aslan kardeşleri. Ceze bizimdir. Emre Kanpara. Onur Baymak size hodri meydan 410006400000124003301257 iş bankası hemen hesaba atıyosunuz. Kocaelispor taraftarı bir kez daha büyüklüğünü göstererek diğer takımlara örnek olacaktır” ifadelerine yer verdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X