Kreş diye bağırıyorsun Lüks araca 778 bin TL ödenirken sesin çıkmadı

14 Eylül 2021 21:36
İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başkanı Uğur Koştur ücretsiz kreş tartışması ile ilgili AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’a yüklendi

Nevzat Doğan’ın 778 bin TL kira ödediği lüks otomobili hatırlatan Koştur, “Sanki maden bulmuş gibi günlerdir kamuoyunu meşgul eden AKP grup başkanvekili arkadaş, kreş pahalı diye bağırıyorsun. Sırf başkan bey lüks otomobil kullansın diye 778 bin lira ödenmesine neden sessiz kaldın” dedi

AKP grup başkanvekili arkadaş 2014/2019 yıllarında görev yapan belediye başkanının kiraladığı ve 3 senede 778 bin lira para ödettiği bu araç içinde bir şeyler söyledi mi o dönemlerde. Bildiğim kadarıyla gençlik kolları başkanıydı kendisi. İzmit Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen, geçtiğimiz günlerde açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen Çınar Çocuk Evi ile alakalı tartışmalar sürüyor. Kreşin aylık ücreti üzerinden ilerleyen tartışmaya dahil olan isimlerden biri de eski meclis üyesi, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başkanı Uğur Koştur oldu. Koştur, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’a yüklendi.

SANKİ MADEN BULMUŞ GİBİ…

Koştur'un açıklaması şöyle: "Şimdi basit bir iki tane soru sormak istiyorum kreş ile ilgili. Sanki maden bulmuş gibi günlerdir kamuoyunu meşgul eden AKP grup başkanvekili arkadaş 2014/2019 yıllarında görev yapan belediye başkanının kiraladığı ve 3 senede 778 bin lira para ödettiği bu araç içinde bir şeyler söyledi mi o dönemlerde. Bildiğim kadarıyla gençlik kolları başkanıydı kendisi.

"NEDEN SESSİZLER?"

Kreş pahalı diye bağıran arkadaşlar sırf başkan bey lüks otomobil kullansın diye 778 bin lira ödenmesine neden sessizler. Muhalefete düşmeyi hazmedemeyen arkadaşlar daha somut şeylerle gelsinler. Kreş işinden size ekmek çıkmaz. Biraz yapıcı muhalefet yapın. Geçen dönem alınan kararlarda neredeyse %90’a yakın oy birliği kararı vardı. Yapılan Hizmetleri eleştirmenin ve engellemeye çalışmanın kimseye faydası olmaz. Bakın fotoğraf aşağıda bunun için tek kelime edemeyenler kreş pahalı işlerine fazla girmesinler. Bir de o çevredeki kreş fiyatlarını da bir paylaşsınlar, vatandaşlar da karşılaştırmasını yapsın.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X