KTO Başkanı Moralı referandum sonucunu değerlendirdi

17 Nisan 2017 16:00
Referandumu değerlendiren KTO Başkanı Sibel Moralı “Yüce Türk milleti, anayasa değişikliği paketini kabul etmiştir. Referandum sonuçlarının milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi

Referandumu değerlendiren Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, "Yüksek bir katılım oranı ile gerçekleştirilen referandumda milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur, seçimler demokrasi şölenleridir" açıklamasında bulundu.

ARTIK EKONOMİYE ODAKLANILMALI

Moralı, "Ortadan kalkan belirsizlik sürecinin ardından Türkiye reformlara ve ekonomiye odaklanmalıdır" diye konuştu. Geride bırakılan referandum sürecinden sonra Türkiye’nin yüzünün ekonomiye dönmesi gerektiğini vurgulayan Moralı, "Gelecek için ekonomiye odaklanmalıyız. Ekonomide güven artırıcı adımlar atılmalı. Kamu-özel sektör istişareleri artırılmalı, istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlendirilmesi gerekmektedir" dedi.

GÜCÜMÜZÜ DÜNYAYA GÖSTERMELİYİZ

Yatırımcıların güvenini yeniden artırmak ve ülkemizi zenginleştirme hamlesine devam etmek için reform sürecini canlandırılması gerektiğini söyleyen Moralı, "Hep birlikte çalışarak gücümüzü tüm dünyaya göstermeliyiz. Temennimiz Özel sektörümüz bundan sonra önünü daha rahat görebilmesi, daha rahat risk alarak yatırım yapabilmesidir ortak bir vizyon ve hedef etrafında toplumu birleştirip geleceğe birlikte yürümeliyiz" ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X