Lezzet Kebap Diyarı, İzmit'e geldi

05 Eylül 2018 13:37
İlimizin tanınan iş adamlarından Erzurumlu Oktay Akman'ın sahibi olduğu Lezzet Kebap Diyarı 4’üncü şubesini İzmit'te açtı. Resmi açılışı 11 Eylül'de yapılacak olan Lezzet Kebap Diyarı düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı

Lezzet Kebap Diyarı'nın sahibi eski özel harekatçı Oktay Akman, Darıca ve Gebze’deki restoranlardan sonra dördüncü şubesini İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Kandıra yolu Caddesi’nde açtı. Lezzet Kebap Diyarı’nda basın mensuplarını ağırlayan işletme sahibi Oktay Akman,”İlk, Orta Lise ve Üniversite eğitimlerimi tamamladıktan sonra bir süre kamuda görev yaptım. Çocukluğumdan ticaret yapma hayalim vardı. Bu hayalimi 2009 yılında Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon caddesinde yöresel kültürümüz olan Meşhur Erzurum ağ Kebabı salonu açarak gerçekleştirdim” dedi.

KOCAELİ HALKINI BEKLİYORUZ

Akman,”İşletmemizin adını Lezzet Kebap Diyarı olarak belirledik. Yöresel kültürümüz olan Cağ Kebabının en güzelini yapmak, müşteri memnuniyetinden hiç vazgeçmeden bölgemizde ve ülkemizde yaşayanlara bu muhteşem lezzeti tattırmak en önemli hedefimiz oldu. İşimize gösterdiğimiz önemin ve titizliğin neticesinde müşterilerimiz bize çok yoğun ilgi gösterdi ve daha da büyüdük” dedi.

YÖRESEL KAHVALTI

4 katlı restoranda toplam 120 kişinin çalışacağını söyleyen Akman,”650 kişi kapasiteli restoranımızda yöresel kahvaltımızda yer alıyor. Erzurum’a ait peynir, zeytin, bal tereyağı, kuymak, omlet, reçel gibi yöresel ürünler ün yer aldığı kahvaltımızı denemeleri için tüm Kocaeli halkını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DÖRDÜNCÜ ŞUBE İZMİT’TE

2009 yılında Darıca, 2012 yılında Şekerpınar, 2013 yılında Eskihisar, 2015 yılında da Çayırova şubesini hizmete açtıklarını ifade eden Oktay Akman, “Dördüncü şubemizi İzmit’te açtık. Eskişehir ve diğer illere de şube açmayı düşünüyoruz. Restoranımızda hamburger, tost gibi hafif seçeneklerimiz de yer alıyor. Ayrıca özel günlerde, düğün sünnet gibi cemiyetlerde yerinde hizmet veriyoruz” dedi.

TÜM KOCAELİ HALKINI BEKLİYORUZ

Cağ kebabı için kullandıkları etin çok kaliteli olmasına da büyük özen gösterdiklerini belirten Akman, “Et olarak kıvırcık merinos koyun ırkını tercih ediyoruz. Beslenme koşulları çok önemli.Yürüyerek beslenen kuzuları kullanıyoruz. Tekirdağ ve Balıkesir bölgesinde yetişen bu ırkı şubelerimizde kullanıyoruz. Balıkesir Bigadiç ile Tekirdağ Keşan’da ki çiftliklerde yetişen koyunlarımızı kullanıyoruz. Dinlendirme ve bekletmenin yanında özel baharatlarla etimizi sosluyoruz. Tüm Kocaeli halkını lezzetimizi denemeleri için bekliyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X