Marketlerde yeni dönem başladı

05 Nisan 2020 13:38
Bazı marketler evden çıkamayan vatandaşlar için yeni bir uygulamaya geçti. Günkay Marketler zinciri de, şubelerinden telefonla verilecek siparişleri evlere göndermeye başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle kısmi olarak sokağa çıkma yasağı uygulanırken, insanların alış veriş için dışarı çıkmalarına engel olmak amacıyla marketler de yeni uygulamalara başladı. Bu marketlerden birisi olan Günkay Marketler zinciri, şubelerinden telefonla verilecek siparişleri evlere göndermeye başladı. Daha önce 65 yaş için bu uygulamayı başlatan market zinciri, “siz evde kalın biz size siparişlerinizi getirelim” sloganıyla bu yaş gurubuna hizmete başlamıştı.

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Bu hizmet ağını genişleten Günkay Marketler Zinciri, 20 yaş içinde sokağa çıkma yasağı uygulanması sonrasında zor durumda olan ve sokağa çıkamayan ailelerden gelen siparişleri de adreslerine ulaştırmaya başladı. Günkay Marketler Zinciri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, bu zor dönemde vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Tek amacımız hizmeti ihtiyacı olanların adresine ulaştırmak ve insanların sokağa çıkmak zorunda kalmamasını sağlamak. Bizim için miktar önemli değil, vatandaşımızın sıkıntı çekmemesi önemli. Her zaman vatandaşımızın yanındayız” dedi.

EVDE KALSINLAR

Günkay Marketler zinciri, bu yeni uygulamasıyla marketlerinin bulunduğu mahalledeki komşularına adrese teslimat hizmeti verecek. Kullanıcılar mahallelerindeki Günkay Market’ten telefonla yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek. Üstelik Cepte sipariş verilen ürünlerin fiyatları Günkay Market fiyatlarıyla aynı olacak. Günkay Marketler Zinciri’nde  süt ürünlerinden şarküteriye, kahvaltılıktan yemeklik malzemelere, kişisel bakımdan, et ve et ürünleri, ev ve yaşam kategorilerine kadar mevcut tüm ürünleri sunuluyor. Kaya, “Evden çıkamayan vatandaşlarımız 0549 542 41 08 – 0549 542 41 09 telefondan sabah saat 10.00 -18.00 arası siparişlerini verebilirler. Yeter ki; vatandaşlarımız “Evde kalsınlar” bizden istesinler, kapılarına kadar ücretsiz götürelim” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X