Maşşa'da keyifli iftarlar

31 Mayıs 2017 16:19
İzmit’te mangalın tek adresi Maşşa Ocakbaşı 11 ayın sultanı ramazan ayında geleneksel lezzetleri ile sizleri bekliyor

İzmit’te mangal denince akla ilk gelen restoranlardan Maşşa Ocakbaşı, 11 ayın sultanı ramazan ayında da lezzet ve konforun tek adresi olmaya devam ediyor. Türk damak tadına uygun Adana Kebap, Urfa Kebap başta olmak üzere ziyaretçilerinden tam not alan tüm klasik kebapların da yer aldığı zengin Ramazan menüsünde Maşşa Çıtır’dan nefis zeytinyağlılara, mezelerden ızgara etlere birbirinden farklı lezzetler mükemmel tatlarıyla sizleri bekliyor. Ramazan ayının özel atmosferinde anılarınızı süsleyecek keyifli bir iftar için Maşşa Ocakbaşı’na davetlisiniz.

UYGUN FİYAT SEÇENEĞİ

Lezzetiyle olduğu kadar fiyatıyla da dikkat çeken Maşşa Ocakbaşı’nın iftar menüsü günün çorbası ile başlıyor. Çeşit çeşit iftariyelik, kıymalı Maşşa böreği, mevsim salata, meşrubat ve 5 farklı çeşitte ana yemek ile devam eden menü, iki çeşit tatlı seçeneği ve sınırsız çay ile birlikte sunuluyor. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Kuzu Şiş, Adana veya Urfa Kebap menüler 60 Lira. Tavuk Kanat veya Köfte menüleri ise 45 Lira gibi son derece uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

GELENEKSEL TATLAR

Siz iftar yaparken çocuklarınızı da düşünen Maşşa Ocakbaşı çocukların eğlenceye doyacağı bir oyun alanı da bulunuyor. Siz, yemeklerinizi keyifle yerken çocuklarınız oyun odasında doyasıya eğlencenin tadını çıkaracaklar. 11 ayın sultanı ramazan ayında enfes tatları ve geleneksel lezzetleri ile İzmitlilere unutulmayacak anlar yaşatan Maşşa Ocakbaşı’nın lezzetleri için hemen (0262) 322 40 40 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X