MHP'nin hedefi 50 başvuru

01 Mayıs 2018 17:54
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü İl binasında yaptığı haftalık basın toplantısında, aday adayı sayısının 50'ye ulaşmasını beklediklerini söyledi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak sözlerine başlayan Ünlü, “MHP Kocaeli il Teşkilatı olarak çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devamı etmektedir. Malumunuz gündem yoğun ve hareketli. Ama bu yoğunlukta seçim sathı mahallinde en rahat olan parti biziz Çünkü duruşumuz net, ne diyeceğimiz, ne dediğimiz dün de belliydi bugün de belli. Ne dediğimiz ve ne yapacağımız seçimden önce de belliydi bugün de belli. Bir yandan çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürürken diğer yandan oradan oraya savrulan ve ne yapacağını şaşırmış durumda olan muhalefet partilerini de ibretle izliyoruz. Milletin gönlüne çatıdan bacadan girmeye çalışanları hayretle takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞIN YÜKÜNÜ ALACAK

Sözlerini sürdüren Ünlü,  “Evdeki hesabı çarşıdaki hesaba tutturamayanların düştüğü komik durumu hep birlikte gördük. Ve bir kez daha MHP aziz Türk Milletinin teminatı olarak yeni bir döneme emin adımlarla yürüyor. Dün Başbakanın açıkladığı ve adeta reform niteliğinde olan kararlar tüm toplumu sevindirdi. Vatandaşın yükünü alacak olan bu kararlar, işçiyi, memuru, yaşlıyı, genci, esnafı, emekliyi herkesi sevindirdi. Biz de MHP olarak tüm vatandaşlarımızı sevindiren ve hayatını kolaylaştıracak olan bu kararı destekliyoruz” dedi.

28 MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ VAR

Son olarak Ünlü, “Aziz milletimizin 24 Haziran'da çatı baca siyaseti yapanların karşısında Cumhur İttifakı'nı ziyadesiyle güçlendirerek iş başına getirmesiyle Türkiye daha da güçlenecek ve emin adımlarla geleceğe yürüyecektir. Bu süreçte bizlerde çalışmalarımızı daha da hızlandırarak seçim sürecinde hemşerilerimize ulaşarak cumhur ittifakını anlatacağız. Cumhur İttifakı millet aklıdır diyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Gazetecilerin milletvekili aday adaylarını sorduğu Ünlü, şu ana kadar 28 milletvekili aday adaylığı başvurusu aldıklarını, genel merkeze yapılan başvurularla birlikte sayının 50’yi bulacağını söyledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X