Millet İttifakı'nın meclis üyeleri, mazbatalarını aldı

11 Nisan 2019 15:05
31 Mart 2019 yerel seçimlerinin sona ermesinin ardından Millet İttifakı Derince Meclis Üyeleri Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatalarını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti Derince Meclis Üyeleri Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatalarını aldı. Mazbata töreninde Millet İttifakı CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, CHP İl Başkan vekili Hüseyin Ağırman, CHP il yöneticileri, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Selman Gürpınar, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

AİHM'E KADAR TAŞIYACAĞIZ

Mazbata alımı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer" Bundan sonraki beş yıllık süreçte Derinceliler kaybetti ancak biz mücadelen vazgeçmiyoruz. Kaybeden Derinceliler oldu. Yargı süreci tamamlanmasına rağmen durumu AİHM'e kadar taşıyacağız. Derince'de yönetimden kaynaklı olumsuz bir sonuçlar yaşanacağı kendini belli ediyor. Siyasal iktidar işine geldiği yerlerde itiraz ediyor. İstanbul'u da vermeyeceğiz. Bizler tüm Derincelilerin yanındayız 13 meclis üyemiz ile birlikte yanlarında olacağız" dedi.

GÜZEL PROJELERİMİZ VARDI

Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe ise, "Bugün artık yargı sürecinin sonuna geldik. Meclis üyelerimiz çok aktif şekilde Derince'de vatandaşlarımızın haklarını savunacak. Çok güzel projelerimiz vardı" ifadelerinde bulundu.

İŞTE MİLLET İTTİFAKI DERİNCE MECLİS ÜYELERİ

Nurcan Acaroğlu Göktaş
Mehmet Nuri Paşa
Erhan Akpınar
Yakup Deniz
Yılmaz Filiz
Mustafa Çalık
Ali Avcı
Rıza Özcan Elden
Yunus Emre Şimşek
Levent Alpak
Mehmet Turan
Yusuf Giray
İbrahim Türkçakal

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X