Minikler 'Pamuk ile Kömür'ü çok sevdi

07 Ocak 2018 10:43
Kartepe Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği tiyatrolar yoğun ilgi görüyor. “Pamuk ile Kömür” adlı çocuk oyunuyla buluşan minikler keyifli anlar yaşadı

Kartepe Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepeli minikleri tiyatro ile buluşturuyor. Kartepeli çocuklar geçtiğimiz hafta sonu, “Pamuk ile Kömür” adlı çocuk oyunuyla buluştu. Oyunda, iyi bir arkadaşlıkları olan Pamuk ile Kömür çok sevimli evcil kedilerdir. Pamuk oldukça akıllı Kömür ise bir o kadar sakardır. Herkes tarafından sevilen bu iki kedi bir gün ormana oynamaya gittiklerinde, yetenek avcısı büyük karnavalların sahibi Bakama Kaba'nın  tuzağına düşerler. Bu sevimli kedileri kurtarabilecek tek kişi ise sahipleri Barış'tır. Barış’ın mücadelesini anlatan ve 40 dakika süren oyunu dikkatle izleyen çocuklar eğlenirken hem de oyundan önemli dersler çıkardı. Her oyunda olduğu gibi salonda boş koltuk bırakmayan Kartepeli çocuklar, geçtiğimiz hafta sonu da “Tezcan’ın Düşleri” adlı oyunu beğeniyle izlemişti.

ÜZÜLMEZ, OYUNU ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Çocuklara verdiği önemle bilinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli miniklerin heyecanına ortak olarak, oyunu onlarla birlikte izledi. Oyun öncesi çocuk ve ebeveynlerini selamlayan Başkan Üzülmez, Çocukları motive eden, eğlenirken hem de öğrenmelerine imkan sağlayan etkinliklere devam edileceğinin mesajını verirken “Çocukları mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X