Mutlu'ya kapalı, Özlü'ye açık

18 Mart 2019 16:29
Adalet ve Kalkınma Partisi Adayı Özlü'nün toplantı yaptığı yer, Saadet Partisi Başkan Adayı Zafer Mutlu toplantı yapmak isteyince kapalı denildi

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu’nun Yakamoz Konutları kafeteryasında yapacağı toplantı belediye yetkilileri tarafından kafenin henüz açılmadığı gerekçe gösterilerek engellenmeye çalışıldı. Başkan adayı Zafer Mutlu engellemelere rağmen sitenin basketbol sahasında site sakinleri ile bir araya gelirken aynı yerde birkaç gün önce Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Yasin Özlü’nün toplantı yaptığı, belediye tarafından kafeteryanın toplantıya tahsis edildiği öğrenildi.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE ÖZLÜ KULLANMIŞTI

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Kent Konut Yakamoz Konutları’nda vatandaşla bir araya geldi. Sitenin sosyal tesislerinde yapılması planlanan toplantı, kafeteryanın hizmete açılmadığı bahanesiyle belediye yetkilileri tarafından izin verilmeyerek yapılamadı. Toplantı basketbol sahasında soğuk havaya rağmen geniş katılımlı olarak yapıldı. Belediye tarafından site sakinleri için yapılan ve hizmete açılmadığı iddia edilerek kapıları açılmayan site kafeteryasında bir kaç gün önce Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Yasin Özlü'nün toplantı yaptığı öğrenildi.

ADALETSİZLİK HER YERDE

Yaşanan olumsuzluk üzerine konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Saadet Partisi Başkan Adayı Zafer Mutlu, “Adaletsizlik her yerde” diyerek “Siz kamunun tüm imkanlarını siyasi çalışmalarınız için seferber de etseniz, elinizdeki devlet gücünü bir tehdit unsuru olarak da kullansanız biz adaletten ayrılmayacağız” dedi. Yaşanan adaletsizliğe dikkat çeken Mutlu “Gördüğünüz gibi her şey ortada. Henüz benim gibi sıradan bir vatandaş olan diğer aday, belediyenin imkânlarını ve gücünü adaletsiz bir şekilde kullanıyor. Henüz kullanıma hazır olmadığı bahanesiyle sosyal tesisi site sakinlerinin kullanımına vermeyip bizimle beraber soğuğa terk ederek kendileri ile aynı fikirde olmayanlara ne kadar saygıları olduğunu bir kez daha gösterdiler” dedi.

ADALET SÖZÜ VERİYORUM

Bu akşam tüm engellemelere ve soğuğa rağmen bizi dinlemeye gelen herkese ve tüm Başiskele’ye adalet sözü veriyorum diye konuşan Zafer Mutlu “Biz herkesin başkanı ve yönetimi olmak için bu yola çıktık. Başiskele’de tertemiz bir sayfa açacağız. Yöneticilerin bu tür keyfi uygulamaları kötü birer hatıra olarak tarihe karışacak” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X