Neşe-i Sağlık Korosu ‘Yıldızlarla’ konseri

02 Kasım 2022 22:32
Kentimizde sağlıkçıların kurup yola çıktığı Türk Sanat Müziği Korosu Neşe-i Sağlık, yeni konseriyle Kocaeli Kongre Merkezi’nde izleyicileriyle buluşacak.

İzmit’in tanınmış koro şeflerinden Erbil Aydın yönetimindeki koro, her konserlerini bir konsepte bağlı gerçekleştirmeleriyle bilinip seviliyor.

Diş Hekimleri Odası Eski Başkanı Nilgün Özyuva’nın kurucusu olduğu Neşe-i Sağlık Korosu en son geçtiğimiz haziran ayında SMA hastası Barkın yararına bir konser düzenlemişti.

Pandemiden önce Yeşilçam Şarkıları, İstanbul Şarkıları gibi konserlere de başarıyla imza atan sevilen renkli koro ve koristleri bu kez de İzmitlilere çok renkli bir konser vaad ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği Seka Park Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde Cuma akşamı saat 20.oo’de; 'YILDIZLARLA' konsepti ile gerçekleştirilecek konser sürprizler içeriyor.

Neşe-i Sağlık Korosu bu kez Kocaeli’nin kendi branşlarında çok başarılı isimleri ile beraber muhteşem düetlere imza atacak.

İlk bölümde Türk Sanat Müziğinin önemli eserleri ile kulakların pasını silecek olan koro ikinci bölümde ise çok özel konukları ile her telden şarkılarla düet yapacak.

Sesi ve şovu ile hem Ulusal hem de Kocaeli sahnelerinin büyük üstadı Bülent Tamer,

Kocaeli basınının inandığını çekinmeden söyleyen çok özel ve yürekli ismi Gazeteci Duygu Mert,

Biz İzmit’iz sosyal medya platformunun kurucusu, bir İzmit sevdalısı İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol,

Radyoculuktan gazeteciliğe iletişim mecralarında önemli işlere imza atmış, kentte bir çok insanın yüreğine dokunmuş İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu,

Kocaeli ve İzmit sahnelerinin billur sesli zarif sanatçısı Eren Kargıner Kolaylı,

Hem sanayici hem de sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler üstlenen başarılı iş insanı Şeniz Fahralı

bu kez sizler ve kentimiz için Koro ile birlikte şarkılar söyleyecekler.

Büyük ilgi göreceği beklenen konser ücretsiz ama salon girişine konacak stant ile SMA hastası evladımız Barkın için bir bağış kutusu konacak. Dileyenler bu bağış kutusuna meblağ gözetmeksizin son aşamasında olan Barkın’a destek olabilecekler.

Neşe-i Sağlık Korosu’nun bu anlamlı konserine tüm Kocaelililer davetli.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X