Nesibe Aydın Okulları eğitimlere başlıyor

20 Şubat 2018 23:09
Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, çok ses getiren bilim festivalinin ardından şimdi de öğretmenlere ve velilere yönelik eğitim semineriyle gündemde

Türkiye’nin en başarılı eğitim kurumlarından biri olarak bilinen Nesibe Aydın Okulları’nın Kocaeli şubesi daha kapılarını açmadan önce etkinlik üzerine etkinlik düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz ocak ayında 3 binden fazla kişinin katıldığı STEM & Makers Festivali ile adını tüm kente duyurmayı başaran Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, şimdi de öğretmenlere ve velilere yönelik bir seminer organize ediyor.

ÖĞRETMENLERE VE VELİLERE

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erten Gökçe ile Nesibe Aydın Okullar Koordinatörü Şemsettin Beşer’in konuşmacı olarak katılacağı eğitim semineri 24 Şubat Cumartesi günü Ramada Otel’de gerçekleştirilecek. Nesibe Aydın Kocaeli Okulları’nın saat 11.00’de öğretmenleri ağırlayacağı seminerin konusu ise ‘Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar ve Uygulamalar’ olacak.

SEMİNERLER ÜCRETSİZ OLACAK

Seminerin öğleden sonraki bölümü ise velilere yönelik olacak. Saat 14.00’te başlayacak seminerde ise ‘Doğru okul seçimi ve bireyin başarısında ailenin rolü’ konusu işlenecek. Ücretsiz seminerlere katılmak isteyenlerin onkayit.nesibeaydin.com.tr adresini ziyaret ederek form doldurmaları veya 311 59 46 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Nesibe Aydın Kocaeli Okulları’nın kurucuları Atila Malçok ve Musa Vayiç, seminere tüm öğretmenleri ve velileri davet etti.

BURSLULUK SINAVI MARTTA

Bilindiği gibi Nesibe Aydın Kocaeli Okulları, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki binasında Anadolu ve Fen Lisesi olarak eğitim vermeye başlayacak. Nesibe Aydın Kocaeli Okulları’nın açtığı okula giriş ve bursluluk sınavı ise 25 Mart Pazar günü yapılacak. Sınava katılabilmek için onkayit.nesibeaydin.com.tr adresini ziyaret ederek formu doldurmanız veya 0 850 733 19 84, 311 49 56 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırmanız yeterli.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X