O çalıştay Zamburkan başkanlığında yapıldı

05 Nisan 2017 16:38
3. Milli Kültür Şurası Komisyon Kararları ve Sonuç Raporu ile ilgili kurum içi çalıştayı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan başkanlığında gerçekleşti

3. Milli Kültür Şurası, 3-5 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilmişti. 17 komisyon tarafından hazırlanan ve Bakanlığa ait bütün birimlerin faaliyet alanlarına yönelik önemli tespit ve önerileri içeren 3. Milli Kültür Şurası Komisyon Kararları ve Sonuç Raporu da il müdürlüklerine dağıtıldı.

ZAMBURKAN BAŞKANLIĞINDA

Bu kapsamda 3. Milli Kültür Şurası Komisyon Kararları ve Sonuç Raporu’nun değerlendirilmesi ve önerilerin hayata geçirilmesine yönelik teklif ve zaman planlamasının yapılmasıyla ilgili kurum içi çalıştayı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan başkanlığında, müdürlüğün eğitim salonunda gerçekleşti.

BAKANLIĞA GÖNDERİLDİ

Bakanlığın yeni kültür politikalarına ilişkin kararlarına yol göstermesi çözüm önerilerinin eylem planına dönüştürülmesi amacıyla düzenlenen çalıştaya, müdür yardımcıları ve şube müdürleri de katıldı. İl Müdürü Adnan Zamburkan tarafından tek tek değerlendirilerek kapsamlı bir çalışma yapıldı. Toplantının sonunda büyük titizlikle hazırlanan öneri ve teklifler bakanlığa gönderildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X