O özel hastane hakkında skandal iddia: Açık yaralarımla taburcu ettiler!

10 Şubat 2020 13:30
Kocaeli'de Sema Karagöl adlı bir vatandaş, Twitter hesabından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yapılan ameliyat sonrası yaraları açık bir şekilde taburcu edildiğini iddia ederek yardım istedi!

Körfezli Sema Karagöl adlı vatandaş, Twitter hesabından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’yle ilgili skandal iddialarda bulundu. Karagöl, vücudunda ameliyat izlerinin üzerindeki çeşitli yaraları da fotoğraflayarak yardım istedi. Karagöl, ilk paylaşımında, yaralı fotoğraflarıyla birlikte, “Ölmek istemiyorum. Kocaeli'de basit bir operasyon için gittiğim özel bir hastanede hatalı ameliyat sonucu bu hale geldim. Maddi gücüm bitince beni bu şekilde taburcu ettiler. Sesimi duyuramıyorum kimseye Allah rızası için sesimi duyurun” ifadelerine yer verdi.



HALUK LEVENT YARDIMA KOŞTU

Haluk Levent’in kurduğu AHBAP’ın Kocaeli Şubesi, Karagöl’e yardıma koştu. AHBAP Kocaeli, Karagöl’ü hastaneye götürerek yaralarına pansuman yaptırdı. Karagöl, ardından “MedicalPark Hastanesi’nden açık yaralarla acımadan param bitince taburcu ettiler. Bugünse yaptıkları hatayı telafi etmeye çalışıyorlar. Eğer sesimi duyurmasaydım akıllarına dahi gelmiyordum. Devlet hastaneleri her zaman hastasının sahibi. Bir kez hata ettim özeli hastane tercih ettim” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

MHP Körfez İlçe Kadın Kolları’nda başkan yardımcısı olarak bir dönem siyaset yaptığı da öğrenilen Karagöl, hastanenin kendisine gönderdiği şikayete geri dönüş mesajını da paylaştı ve, “Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Haluk abim sesime ses oldun. Yasal süreçte başlatıldı. Herkesten Allah razı olsun” dedi. Öte yandan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Karagöl’e yardım etti.


 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X