Öğrencilerden şiir ve türkü dolu etkinlik

17 Haziran 2022 00:03
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hereke Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sergiye katıldı. "Türkülerden Şiirlere Memleketim Şiir ve Görsel Sanatlar Sergisi" programına ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Serbülen Kurt, okul idarecileri ve vatandaşlar da katıldı. Önce sergiyi gezen Başkan Şener Söğüt, eserler hakkında öğrencilerden de bilgi aldı

Öğrencilerin sunduğu ve çok beğenilen etkinliğe katılan Başkan Şener Söğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’ta okudukları şiirle katılım yaptılar. Şiir ve Türkü dinletisinin ardından da hazırlanan resim sergisi ziyaret edildi.
Etkinlikte, Okul Müdürü Halim Bayar, Resim öğretmenleri Ayten Çetin, Melike Bulut, Müzik öğretmenleri Gizem aydın, Gökhan Şahinbaş, Matematik öğretmeni Meral Türkan, Edebiyat öğretmeni Alparslan Boranlı görev alırken, sunuculuğu da Ayşe Özel, Erdi Dikici yaptılar.

DİLİNİZDEN EKSİK OLMASIN
Açılış sonrasında ise konferans salonunda şiir ve türkü dinletisi vardı. Burada kısa da bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, “Böyle güzel bir etkinlik için sizleri tebrik etmek istiyorum. Türkülerimiz de şiirlerimiz de dillerinizden eksik olmasın” dedi. Başkan Söğüt ve beraberindekiler öğrenciler tarafından seslendirilen eserlere eşlik etti.


ÖĞRENCİDEN SÜRPRİZ
Etkinlik öncesinde Tuğrul Doğan Karagöz ile 15 yıl önce ki öğrencisi Erdi Dikici’yle karşılaştı. Anılarını tekrar hatırlatan Erdi Dikici, o tarihlerde çekilen bir resmi öğretmenine hediye etti.
Erdi Dikici, 15 yıl önce, Oruç Reis Anadolu Lisesinde kendisini ve arkadaşlarını sahneye çıkmaları için teşvik eden, müzik öğretmeni Tuğrul Doğan Karagöz’e fotoğrafı hediye ederek, teşekkür etti.


 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X