Ordulular Bahar Şenliği’nde buluştu

25 Mayıs 2022 17:32
Kocaeli Marmara Ordulular Derneği İzmit Güneş sahnesinde 5 gün süren Bahar Şenliği’nde bir araya gelerek hem hasret giderdi hem de doyasıya eğlendi

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği İzmit Güneş sahnesinde 5 gün süren Bahar Şenliği’nde bir araya geldi. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi Meydanında yapılan şenlikte yöresel ürünlerin satıldığı stantlar da kuruldu. Şenlik kapsamında Topçular İlköğretim Okulu Minik Halk Oyunları, Alikahya İlköğretim Okulu Mehteran Çocuk Mehteran Takımı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı sahne alarak Ordululara müthiş bir gösteri sundu. Bahar Şenliği’nde Okan-Jale ikilisi, Fikret Kartal, Halil Yıldız, Mehmet Durak, Gülbeyaz, Ahmet Atmaca ve Bedirhan ile O Ses Türkiye’de yarışan Muhammet Vanal'ın performansları çok beğenildi. Bahar Şenliği ağası Karaca Bayii Necati Duman oldu.


Marmara Ordulular dernek başkanı Mehmet Çun şenlik sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Kocaeli Marmara Ordulular derneği olarak her yıl düzenli olarak Piknik düzenliyorduk.
Geçen yıllar da bu etkinliğimizi cephanelikte, Ormanya’da ve diğerlerini Seka kampında düzenledik.
Bu yıl ilk kez bahar şenliği düzenledik.
Bu yıl bir fuarcılık şirketi ile anlaştık.
Fakat umduğumuz gibi olmadı, verdikleri sözlerini tutmadılar.Tanıtımlarımız da organizasyonumuz da yer alacağını söylediğimiz 9 sanatçıyı da iptal etmişlerdir.
Bu sebeple çok üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Sanatçılar sürekli beni arayıp gereğini yerine getirmem konusunda konuşmalar yaptı. Fakat ben sanatçılarla organizasyon öncesi hiçbir görüşme yapmadım. Bu görüşmeleri fuarcılık firmasıyla yapmışlardır.
Benim sanatçılarım Gülbeyaz Demir ve Muhammet Vanaldır. Onlar da sahneye çıktı. Sanatçı konusun da Kartepe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi destek vermiştir kendilerine sonsuz teşekkür ederim.

Yine de Bahar şenliğimizin en güzel şekilde geçmesi için elimizden geleni yaptık.
Sahne ve ses sitemi, sanatçı ve diğer tüm destekleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesine ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca şenlik ağası Necati Duman,başkan vekili Erkan Güngör,En genç milletvekili adayı Ercan Özdemir, Zafer yıldız ,Yasin Serdar,Topçular İlköğretim müdürü Seyfettin Ateş,Alikahya ilköğretim okulu müdürü Kenan Aydın,Sivil şube müdürü Samet Şensoz ve Serdar Karakaya ve Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.


 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X