Otomobil direğe çarptı: 1'i ağır 5 yaralı

03 Kasım 2022 15:18
Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Abdülhamit Han Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför kaldırımdaki beton elektrik direğine çarptı. Kaza sonrasında otomobil adeta hurdaya dönerken içinde bulunan biri bebek 5 kişi yaralandı

Alınan bilgilere göre kaza saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Volkan Deveci’nin kullandığı 06 HYJ 12 plakalı otomobil caddeden yukarı doğru çıkarken, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyeti kayboldu ve hızla yolun sağındaki beton elektrik direğine çarptı. Çarpma sonrasında otomobil adeta hurdaya dönerken sürücü ve yanındaki şahıs araçta sıkıştı.

BİRİ AĞIR YARALI

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları kurtardı. Olay yerine gelen ambulanslar Volkan Deveci, Ali Deveci, Yasemin Araf, Öner bebek ve ismi öğrenilemeyen bir kadını Seka Devlet ve Derince Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırdı. Yaralılardan Ali Deveci’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken tedavilerinin devam ettiği ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X